Een jaar in hoogtepunten

In 2010 bestond Triodos Bank 30 jaar. Hieronder volgt een selectie uit de hoogtepunten van het jaar:

  • De Nederlandse vestiging is verhuisd naar een nieuw ’open’ gebouw. Het nieuwe kantoor beschikt over flexibele werkplekken, die het makkelijker maken met andere afdelingen en vakgebieden seamen te werken – en ideeën uit te wisselen.
  • In België bracht de groei veel aandacht voor de werving van nieuwe medewerkers en zijn verbeteringen doorgevoerd om hen in te werken en te integreren. Er is een conferentie georganiseerd voor alle medewerkers, waarbij veel goede initiatieven zijn voortgekomen die door werkgroepen worden uitgewerkt.
  • In het Verenigd Koninkrijk is de structuur van Triodos Investment Management aangepast om beter aan te sluiten op bredere internationale regelingen.
  • In Spanje werd in 2010 een nieuw zakelijk kantoor geopend in Zaragoza en een vestiging in Barcelona. Ook is een begin gemaakt met de werving en training van het team dat de volgende regionale kantoren gaat bemensen (Coruna, Bilbao en de Canarische eilanden). Daarnaast staat de opening van nog eens drie nieuwe kantoren op de planning voor 2011.
  • De Duitse vestiging heeft haar eerste volledige bedrijfsjaar achter de rug en heeft er hard aan gewerkt om haar naam op de markt te vestigen.
  • Triodos Investment Management heeft een herziene internationale structuur ingevoerd en medewerkers geworven voor alle vestigingen.

In Nederland is een nieuw kader voor functie-indeling, of functiegroepen, geïntroduceerd. Functiegroepen zijn generieke beschrijvingen van een aantal gelijksoortige functies. Dit schept meer transparantie in een snel groeiend, internationaal klimaat en biedt meer flexibiliteit, beter vergelijkingsmateriaal en een duidelijker zicht op loopbaanontwikkeling. De functiegroepen zullen de komende twee jaar in de hele organisatie worden doorgevoerd.

Grafiekgenerator – Maak uw eigen grafieken (teaser)

Grafiekgenerator

Eenvoudig samengevatte feiten en cijfers die u kunt samenstellen en downloaden.

Maak uw eigen grafieken

Impact – Welk verschil heeft Triodos gemaakt in 2010? (teaser)