Om uw bezoek aan onze website te optimaliseren gebruiken wij cookies. Door verder te gaan stemt u hiermee in. Voor meer informatie, lees ons Cookie Statement

Ontwikkelingen en Tot slot

Tijdens zijn bijeenkomst in februari 2013 heeft de Raad van Commissarissen het jaarverslag 2012, inclusief de jaarrekening, met de Directie besproken in aanwezigheid van de externe accountants. De accountantsverklaring is besproken, evenals de kwaliteit van de interne risicomanagement en controlesystemen.

De Raad van Commissarissen is van mening dat de jaarrekening en het verslag van de Directie een getrouw beeld geven van de positie van Triodos Bank. Hij stelt voor dat de aandeelhouders de jaarrekening 2012 goedkeuren en de Statutair Directeuren decharge verlenen voor het gevoerde beleid van Triodos Bank, en de Raad van Commissarissen voor het door de Raad uitgeoefende toezicht in 2012.

De Raad van Commissarissen steunt het dividendvoorstel van de Directie van EUR 1,95 (per certificaat van aandeel).

Tot slot

De Raad van Commissarissen wil graag alle stakeholders van Triodos Bank bedanken voor hun vertrouwen in Triodos Bank en de Directie, en alle medewerkers van de bank bedanken voor hun inzet. De Raad van Commissarissen heeft er alle vertrouwen in dat Triodos Bank de uitdagingen in 2013 het hoofd zal kunnen bieden en zal blijven dienen als referentiepunt voor duurzaam bankieren.

Zeist, 26 februari 2013

Hans Voortman, Voorzitter
Margot Scheltema, Vice-voorzitter
David Carrington
Marcos Eguiguren Huerta
Marius Frank
Mathieu van den Hoogenband
Jan Lamers
Carla van der Weerdt