Om uw bezoek aan onze website te optimaliseren gebruiken wij cookies. Door verder te gaan stemt u hiermee in. Voor meer informatie, lees ons Cookie Statement

Vergaderingen Raad van Commissarissen

Alle bijeenkomsten werden gezamenlijk met de Directie gehouden. Elke bijeenkomst werd voorafgegaan door een interne bijeenkomst uitsluitend voor commissarissen. Een interne vergadering was gewijd aan een bespreking van het interne evaluatieverslag en aan de beoordeling van de Statutair Directeuren.

Zoals in 2011 is besloten, komt de Raad van Commissarissen jaarlijks ten minste één keer bijeen in een land waar de bank een vestiging heeft. In 2012 is de Raad van Commissarissen één keer bijeengekomen in het nieuwe kantoor van de Britse vestiging van Triodos Bank. De Raad van Commissarissen heeft de opening gevierd samen met de Britse medewerkers en de Directie, en heeft de gelegenheid aangegrepen om de Britse medewerkers te ontmoeten. Er werden presentaties gehouden en besprekingen gevoerd met het senior management van de vestiging, waardoor de Raad meer inzicht kreeg in de Britse activiteiten van de bank.

Gedurende heel 2012 hebben de voorzitter van de Raad van Commissarissen en de voorzitter van de Directie regelmatig contact met elkaar gehad om de lopende zaken te bespreken. De voorzitter van de Audit and Risk Committee heeft regelmatig en nauw contact onderhouden met de Chief Financial Officer, en de voorzitter van de Nomination and Compensation Committee met de voorzitter van de Directie.

Aanwezigheid

Aanwezigheid van de commissarissen bij de bijeenkomsten in 2012:

Download XLS

Leden van de
Raad van Commissarissen

Bijeenkomst Raad van Commissarissen

Bijeenkomst Audit and Risk Committee

Bijeenkomst Nomination and Compensation Committee

 

 

 

 

Hans Voortman

6/6

 

11/11

Margot Scheltema

6/6

4/4

 

David Carrington

6/6

 

 

Marcos Eguiguren Huerta

6/6

4/4

 

Marius Frank

6/6

 

11/11

Mathieu van den Hoogenband

6/6

 

 

Jan Lamers

6/6

 

 

Carla van der Weerdt

6/6

4/4