Om uw bezoek aan onze website te optimaliseren gebruiken wij cookies. Door verder te gaan stemt u hiermee in. Voor meer informatie, lees ons Cookie Statement

Stakeholderdialoog

U kunt hier vinden wie de stakeholders van Triodos Bank zijn, wat Triodos Bank in 2012 op het gebied van stakeholderdialoog heeft gedaan, en waarom dat zo belangrijk is.

Het succes van Triodos Bank hangt mede af van haar kennis van en haar reacties op de wereld om haar heen. De bank onderhoudt goede relaties en voert een actieve dialoog met al haar stakeholders, waaronder aandeelhouders (certificaathouders), klanten, medewerkers, maatschappelijke organisaties (NGO's) en de overheid, die van invloed zijn op haar impact.

De dialoog met al deze stakeholders is een belangrijke bron van inspiratie en nieuwe ideeën. Een goede stakeholderdialoog speelt dan ook het hele jaar door een belangrijke rol bij de activiteiten van Triodos Bank. Triodos Bank werkt nauw samen met organisaties die zich inzetten voor het milieu, biologische landbouw, duurzame energie, kunst en cultuur, onderwijs, mensenrechten en ontwikkelingssamenwerking.