Om uw bezoek aan onze website te optimaliseren gebruiken wij cookies. Door verder te gaan stemt u hiermee in. Voor meer informatie, lees ons Cookie Statement

Vooruitzichten

Tot 2013 heeft Triodos Private Banking een gemiddelde groei geboekt van 20-25% per jaar. De doelstelling is om dit groeipercentage de komende jaren te handhaven, voortbouwend op meer specialistische dienstverlening aan verschillende marktsegmenten, in het bijzonder door verdieping van de dialoog met klanten over hoe hun spaargelden en beleggingen duurzame groei kunnen stimuleren.

De relatiemanager van Triodos Private Banking zal meer tijd gaan besteden aan deze waardevolle dialoog. In de komende jaren zullen wij deze discussie ook verbreden naar de effecten van schenkgeld om zo de maatschappij en de economie in positieve zin te transformeren.

In België zal Triodos Private Banking haar bestaande private banking-activiteiten verder uitbreiden, met speciale nadruk op particulier vermogensbeheer. Triodos Bank is nog steeds voornemens om de komende jaren private banking-diensten in het Verenigd Koninkrijk te introduceren, te beginnen met een geplande introductie van het Triodos Sustainable Equity Fund in 2013.

Zeist,

Albert van Zadelhoff
directeur