Om uw bezoek aan onze website te optimaliseren gebruiken wij cookies. Door verder te gaan stemt u hiermee in. Voor meer informatie, lees ons Cookie Statement

Resultaten

Het balanstotaal van Triodos Bank is met 23% gestegen tot EUR 5,3 miljard. (Invloedrijke factor)

Triodos Bank zet zich in voor duurzame ontwikkeling. Daarbij staat de aandacht voor de levenskwaliteit van mensen centraal. Bij levenskwaliteit gaat het niet alleen om het welzijn van mensen zelf, maar ook om de onderlinge sociale relaties en de manier waarop we met het milieu omgaan. Levenskwaliteit, succesvol ondernemerschap en het boeken van een goed financieel rendement, gaan hand in hand.

De bredere maatschappelijke en economische ontwikkelingen hebben geleid tot een grotere belangstelling voor levenskwaliteit, voor mensen en voor het milieu. Triodos Bank speelt daarop in door haar activiteiten verder te verbreden en te verdiepen.

In aanvulling op het overzicht van kerncijfers aan het begin van dit verslag, vindt u hieronder de belangrijkste resultaten van Triodos Bank in 2012. Bovendien vindt u nadere gegevens over de divisies van de bank, haar producten, diensten en bredere impact. Ook presenteert dit hoofdstuk de vooruitzichten voor de komende jaren.