Om uw bezoek aan onze website te optimaliseren gebruiken wij cookies. Door verder te gaan stemt u hiermee in. Voor meer informatie, lees ons Cookie Statement

Vergaderingen van de Raad van
Commissarissen

Alle bijeenkomsten worden gezamenlijk met de Statutaire Directeuren en, vanaf november 2013, met de voltallige Directie gehouden. Elke bijeenkomst in 2013 (zes in totaal) werd voorafgegaan door een interne bijeenkomst waaraan uitsluitend commissarissen deelnamen. Eén interne vergadering was gewijd aan een bespreking van het interne evaluatieverslag en aan de beoordeling van de Statutaire Directeuren.

Sinds 2012 komt de Raad van Commissarissen jaarlijks ten minste één keer bijeen in een land waar de bank een vestiging heeft. In 2013 werd deze vergadering gehouden op het kantoor van de Spaanse vestiging van Triodos Bank. De Raad heeft toen veel Spaanse medewerkers gesproken. Er werden presentaties gehouden en besprekingen gevoerd met het senior management van de vestiging, waardoor de Raad meer inzicht kreeg in de Spaanse activiteiten van Triodos Bank. De Raad bracht ook een bezoek aan een zonne-energie centrale, één van de vele projecten die door de Spaanse vestiging wordt gefinancierd.

De voorzitter van de Raad van Commissarissen en de Chief Executive Officer onderhielden gedurende het jaar veelvuldig contact met elkaar, de voorzitter van de Audit and Risk Committee onderhield regelmatig en nauw contact met de Chief Financial Officer, en de voorzitter van de Nomination and Compensation Committee met de Chief Executive Officer.

Aanwezigheid

Aanwezigheid van de commissarissen bij de bijeenkomsten in 2013:

Download XLS

Leden van de
Raad van Commissarissen

Bijeenkomst Raad van Commissarissen

Bijeenkomst Audit and Risk Committee

Bijeenkomst Nomination and Compensation Committee

*

Marius Frank is afgetreden op 17 mei 2013

**

vanaf 17 mei 2013

 

 

 

 

Hans Voortman

6/6

 

6/6

Margot Scheltema

5/6

6/6

 

David Carrington

6/6

 

4/4**

Marcos Eguiguren Huerta

6/6

5/6

 

Marius Frank

3/3*

 

3/3*

Mathieu van den Hoogenband

6/6

 

4/4**

Jan Lamers

5/6

 

 

Carla van der Weerdt

6/6

6/6