Om uw bezoek aan onze website te optimaliseren gebruiken wij cookies. Door verder te gaan stemt u hiermee in. Voor meer informatie, lees ons Cookie Statement

Cultuur – Header image (foto)

De maatschappij heeft meer nodig dan het louter materiële. Cultuur maakt de ontwikkeling van het collectieve gedachtegoed van individuen en gemeenschappen mogelijk. Cultuur verbetert de levenskwaliteit, bevordert dat mensen zich vrij kunnen uiten en draagt bij aan de ontwikkeling van het leren en vaardigheden.

We financieren een breed scala aan kunstenaars en organisaties voor podiumkunsten en ondernemers die een complementaire benadering van onderwijs hanteren.

14,5% kredieten en investeringen in culturele projecten (cirkeldiagram)

Percentage kredieten en investeringen in culturele projecten

Kunst en cultuur

Hoe we kunstenaars en organisaties voor podiumkunsten ondersteunen, variërend van DJ’s tot violisten en van musea tot muziekcentra.

Lees meer

Onderwijs

Er is behoefte aan een gevarieerd onderwijssysteem om in de verschillende behoeftes vanuit de maatschappij te voorzien. Zo financieren we organisaties die werken met alternatieve onderwijsconcepten die inspelen op de behoeften en talenten van de mensen in de hele gemeenschap.

Lees meer

Cultuur