Om uw bezoek aan onze website te optimaliseren gebruiken wij cookies. Door verder te gaan stemt u hiermee in. Voor meer informatie, lees ons Cookie Statement

Milieu – Header image (foto)


Van biologische landbouwbedrijven in Spanje tot gemeenschapsregelingen voor duurzame energie op de Schotse eilanden; van natuurbehoud in Nederland tot energie-efficiëntieprojecten in kantoorgebouwen – wij helpen onze klanten een positieve bijdrage te leveren aan onze leefomgeving.

49,1% kredieten en investeringen in milieuprojecten (cirkeldiagram)

Percentage kredieten en investeringen in milieuprojecten

Duurzame energie en energie-efficiëntie

Hoe het energiesysteem van Europa mede door financieringen van Triodos Bank wordt getransformeerd tot een systeem dat ons milieu beschermt en dat eerlijker is voor de mensen die er afhankelijk van zijn.

Lees meer

Biologische landbouw en biologisch voedsel

Het verband tussen onze gezondheid en hoe ons voedsel wordt geproduceerd doet ertoe. We werken met kopstukken van de biologische landbouw in heel Europa die de bedrijven financieren achter een duurzaam-voedselsysteem dat flora en fauna beschermt, hoge standaarden voor dierwelzijn hanteert en het milieu beschermt.

Lees meer

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank financiert ontwikkelingen in nieuwbouw- en renovatieprojecten zodat vastgoed aan de hoogste duurzaamheidsstandaarden voldoet.

Lees meer

Milieu