Om uw bezoek aan onze website te optimaliseren gebruiken wij cookies. Door verder te gaan stemt u hiermee in. Voor meer informatie, lees ons Cookie Statement

Sociaal – Header image (foto)

Goede doelen, ‘social enterprises’en waardegedreven ondernemingen bieden essentiële steun voor kansarmen – variërend van sociale zorg tot het bieden van werkgelegenheid aan kwetsbare mensen. Buiten Europa zijn onze investeringsactiviteiten gericht op waardegedreven instellingen die inclusieve financiële diensten leveren in opkomende markten in de hele wereld.

28,8% kredieten en investeringen in de sociale sector (cirkeldiagram)

Percentage kredieten en investeringen in de sociale sector

Sociale projecten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen kan een diepgaand effect hebben op de ontwikkeling van een duurzame sociale economie door een oplossingsgerichte aanpak van sociale problemen.

Lees meer

Gezondheidszorg

Hoe we financiering gebruiken als katalysator voor verandering in maatschappelijke en zorginstellingen, met inbegrip van ouderen, mensen met een handicap of met gezondheidsproblemen.

Lees meer

Microfinanciering

Inclusieve financiële dienstverlening is van essentieel belang voor het bouwen aan gezondere en eerlijkere economieën. We werken met vooraanstaande waardegedreven organisaties op het gebied van microfinanciering en inclusieve financiering over de hele wereld, waardoor we impact hebben op de levens van miljoenen mensen.

Lees meer

Sociaal