Om uw bezoek aan onze website te optimaliseren gebruiken wij cookies. Door verder te gaan stemt u hiermee in. Voor meer informatie, lees ons Cookie Statement

Beleggingen en Private Banking

Triodos Investment Management biedt impactbeleggingsfondsen aan particulieren en institutionele beleggers in verschillende landen. Het is actief in onder meer Nederland, België, Duitsland en nu ook het Verenigd Koninkrijk. Triodos Investment Management werkt via de lokale vestigingen van de bank. De aangeboden beleggingsfondsen variëren wat betreft omvang en risicoprofiel. Meer informatie hierover vindt u in het hoofdstuk Triodos Investment Management.

Het Corporate Finance team in het Verenigd Koninkrijk speelde opnieuw een leidende rol in de groeiende markt voor aandelen- en obligatie-emissies voor individuele bedrijven en instellingen.

De omvang van de activiteiten van Private Banking nam ook in 2013 aanzienlijk toe. Dat gold zowel voor Nederland als België. In België bedroeg de groei van het beheerd vermogen van Private Banking 61%. Meer informatie vindt u in het hoofstuk Triodos Bank Private Banking.