Om uw bezoek aan onze website te optimaliseren gebruiken wij cookies. Door verder te gaan stemt u hiermee in. Voor meer informatie, lees ons Cookie Statement

Resultaten

Het balanstotaal van Triodos Bank is met 22% gestegen tot EUR 6,4 miljard. (Invloedrijke factor)

Triodos Bank zet zich in voor duurzame ontwikkeling, waarbij aandacht voor levenskwaliteit centraal staat. Levenskwaliteit betreft niet alleen het welzijn van mensen zelf, maar ook de onderlinge sociale relaties en de manier waarop we met het milieu omgaan. Levenskwaliteit staat niet tegenover succesvol ondernemerschap en financieel rendement, maar plaatst deze in een breder perspectief. Juist dat is de toegevoegde waarde van Triodos Bank.

De algemene maatschappelijke en economische ontwikkelingen hebben geleid tot een grotere belangstelling voor levenskwaliteit, voor mensen en voor het milieu. Triodos Bank speelt daarop in door haar activiteiten verder te verbreden en te verdiepen.

In aanvulling op het overzicht van kerncijfers aan het begin van dit verslag, vindt u hieronder de belangrijkste resultaten van Triodos Bank in 2013, en nadere gegevens over haar bedrijfsonderdelen, producten en diensten, de bredere impact ervan, en de vooruitzichten voor de komende jaren.