Om uw bezoek aan onze website te optimaliseren gebruiken wij cookies. Door verder te gaan stemt u hiermee in. Voor meer informatie, lees ons Cookie Statement

Triodos Bank Private Banking

Triodos Bank Private Banking biedt een breed pakket financiële en niet-financiële diensten. Daarbij richt Private Banking zich op vermogende particulieren, stichtingen, verenigingen en religieuze instellingen, die daarmee kunnen investeren in duurzaam ondernemen. Haar voornaamste doel is het aangaan van een zinvolle dialoog met haar klanten, begrijpen wat zij nodig hebben op financieel gebied en aanwenden van haar expertise om beleggingen te gebruiken voor de financiering van op waarden gebaseerde ondernemingen.

Duurzaam vermogensbeheer vormt de kern van de activiteiten. Triodos Bank Private Banking biedt zowel Triodos beleggingsfondsen aan als individueel vermogensbeheer. De onderzoeksafdeling Triodos Research onderzoekt welke ondernemingen voor belegging in aanmerking komen.

Triodos Bank Private Banking is actief in Nederland en België en is van plan binnen drie jaar toe te treden tot de Duitse markt.

Met uitzondering van Triodos Bank België, die op het gebied van Private Banking-diensten samenwerkt met Puilaetco Dewaay Private Bankers, is Private Banking een samenwerking aangegaan met Triodos MeesPierson Investment Management. Triodos MeesPierson is een joint venture die de brede expertise op het gebied van vermogensbeheer van ABN AMRO MeesPierson combineert met de deskundigheid op het gebied van duurzaamheid. Triodos MeesPierson beheert de duurzame activa van klanten van Triodos Bank en ABN AMRO MeesPierson.