Om uw bezoek aan onze website te optimaliseren gebruiken wij cookies. Door verder te gaan stemt u hiermee in. Voor meer informatie, lees ons Cookie Statement

Triodos Bank Private Banking

EUR 1.232 miljoen

Het beheerd vermogen van
Private Banking steeg met
13% naar EUR 1.232 miljoen.

Triodos Bank Private Banking biedt een breed pakket financiële en niet-financiële diensten voor vermogende particulieren, stichtingen, verenigingen en religieuze instellingen. Duurzaam vermogensbeheer vormt de kern van de dienstverlening van Triodos Private Banking en omvat zowel de Triodos beleggingsfondsen als individueel vermogensbeheer.

Triodos Private Banking richt zich in eerste instantie op het ontwikkelen van een effectieve dialoog met investeerders, en minder op het realiseren van groei in assets. Toch steeg het beheerd vermogen met 13% naar EUR 1.232 miljoen. De groeidoelstelling was 15 tot 20%. EUR 419 miljoen van het beheerd vermogen wordt beheerd door Triodos Private Banking, maar staat op de balans van de Nederlandse vestiging van de bank.

Vooruitzichten

Triodos Private Banking verwacht aanhoudende grote belangstelling voor haar duurzame beleggingsaanbod in Nederland en België, en in toenemende mate ook in Duitsland, en voorziet een groei op lange termijn van 15% tot 20%.